Digjet mali në fshatin Meshinë të Kamenicësfotoilustrim

Digjet mali në fshatin Meshinë të Kamenicës

Autoritetet policore kanë raportar për një rast të cilësuar si “shkaktim i rrezikut të përgjithshëm”.

Është raportuar se në fshatin Meshinë të Kamenicës, i dyshuari mashkull K-Serb, në gjendje të dehur i ka vënë zjarrin disa shkurreve dhe si pasojë zjarri është përhapur dhe ka përfshirë malin e fshatit.

Njësia e zjarrfikësve ka intervenuar. Njësia policore është duke hetuar rastin.

KOMENTE