Dhurojnë gjak

Dhurojnë gjak

Sot, Drejtoria e Shërbimeve Shëndetësore e Policisë së Kosovës, në bashkëpunim me QKKTGJ, ka organizuar kampanjën ”Dhurimi vullnetar i gjakut”. Kjo  u bë në ambientet e Akademisë së Kosovës për Siguri Publike, në Vushtrri.

“Me këtë rast kanë dhuruar gjak një numër i konsiderueshëm i kadetëve policorë, instruktorë policorë dhe staf nga agjenci tjera të sigurisë. Gjatë tërë kohës kujdes i është kushtuar respektimit të rregullave për mbrojtje nga COVID-19, sipas rekomandimeve të IKSHPK-së”, thuhet në njoftimin e policisë.

KOMENTE