Dhurohen tetë tablet për nxënësit në gjendje jo të mirë ekonomike dhe nënat vetëushqyese

Dhurohen tetë tablet për nxënësit në gjendje jo të mirë ekonomike dhe nënat vetëushqyese

Donatorë të shumtë kanë ndihmuar Komunën e Kamenicës në forma të ndryshme gjatë periudhës së pandemisë.

Në mesin e tyre një qytetar nga Kamenica i cili ka dashur të mbetet anonim ka dhuruar tetë tablet për nxënësit e komunës.

Kryetari i Komunës, Qëndron Kastrati duke falenderuar këtë donator si dhe të tjerët, ka thënë se deri më tani janë siguruar 37 pajisje për nxënësit për ndjekjen e mësimit online.

“Një qytetar i yni që ka dashur të mbetet anonim, ka dhuruar tetë tablet për nxënësit e komunës sonë që kanë pasur mungesë të pajisjeve teknologjike. Deri më tani kemi arritur t’u sigurojmë 37 nxënësve pajisje për ndjekjen e mësimit online, falë donatorëve e njerëzve vullnetmirë siç është edhe ky rast. Kamenica, ky vend i bukur e i mrekullueshëm, përherë kultivon humanizmin e solidaritetin si vlerë shoqërore. Faleminderit nga zemra të gjithëve”, ka thënë ai.

Drejtoresha e Drejtorisë komunale të Arsimit, Mirhane Morina Bislimi tha se shprehin mirënjohje për këtë donator dhe uron nxënësit që të arrijnë suksese në të ardhmen.

“Tetë tabletët e dhuruar nga donatori, i cili ka kërkuar të mbetet anonim, u janë dhuruar prindërve të nxënësve në gjendje jo të mirë ekonomike, dhe nënave vetëushqyese. Këta tablet u janë dhuruar për të garantuar ndjekjen e mësimit në distancë nga ta. Shprehim mirënjohjen tonë për donatorin dhe urojmë që nxënësit të arrijnë shumë suksese në të ardhmen”, ka thënë ajo.

KOMENTE