Dhjetë qytetet me pagat më të larta në botë

Dhjetë qytetet me pagat më të larta në botë

Pagat konsiderohen si një temë tabu dhe rrallë ndodh që të bëhen biseda direkte rreth tyre.

Deutsche Bank zyrtarisht lëshoi ​​raportin vjetor Mapping të pagave në botë javën e kaluar dhe shifrat ishin mjaft të hapura.

Është realisht e habitshme që shumica e vendeve në listë janë qytete metropolitane, me çmime të qirasë dhe ushqimit goxha të shtrenjtë, por me sa duket pagat e tyre i suportojnë këto kosto mujore.

Këtu janë 10 qytetet që kanë pagat mesatare më të larta në botë…

  1. Zyrih, Zvicër – 5,311 euro
  2. San Francisko, SHBA – 4,356 euro
  3. Boston, SH.B.A – 3,906 euro
  4. New York, SHBA – 3,645 euro
  5. Çikago, SHBA – 3,274 euro
  6. Sidnei, Australi – 3,022 euro
  7. Melburn, Australi – 3,019 euro
  8. Oslo, Norvegji – 2,850 euro
  9. Singapor – 2,780 euro
  10. Kopenhagen, Danimarkë – 2,673 euro

KOMENTE