Dhjetë pacientë me Covid, po trajtohen në ShSKUK

Dhjetë pacientë me Covid, po trajtohen në ShSKUK

Në Shërbimin Spitalor Klinik dhe Universitar të Kosovës po trajtohen 10 pacientë të konfirmuar me covid-19 pozitivë dhe 34 të tjerë post-covid.

Me oksigjeno-terapi janë 11 pacientë, përderisa në mjekimin intnesiv të Klinikës Infektive ka vetëm 2 pacientë në mjekim intensiv.

Numri i pacientëve me COVID-19 dhe post-covid, sipas klinkave COVID-19 dhe spitaleve të përgjithshme.

Klinika Infektive, 5 pacientë

Klinika e Pulmologjisë, 30 pacientë post-covid-19

Mjekimi Intensiv në Klinikë Infektive, 2 pacientë

Spital i Pejës, 3 pacientë

Spitali i Gjakovës, 3 pacientë

Spitali i Ferizajt, 2 pacientë. /2LONLINE.com/

KOMENTE