Dhimbjet e ciklit menstrual largohen me këtë produkt çudibërës

Dhimbjet e ciklit menstrual largohen me këtë produkt çudibërës

Gratë kur janë në ciklin e tyre menstrual kanë dhimbje të mëdha në bark, kyçe, kokë dhe të tjera.

Për zvogëlimin e këtyre dhimbjeve duhet të përdorni pluhurin e xhenxhefilit.

Sipas Healthline një studim që është bërë ndaj 150 grave të cilat për tri ditët e para të ciklit menstrual përdornin nga një gram pluhur xhenxhefil brenda ditës, doli se iu kanë zvogëluar dukshëm dhimbjet.

Xhenxhefili arriti të zvogëlojë dhimbjen në mënyrë efektive si ilaçet mefenamic acid dhe ibuprofe.

KOMENTE