“Dheu i Bardhë” mirëpret kandidatët për deputetë të PDK-së

“Dheu i Bardhë” mirëpret kandidatët për deputetë të PDK-së

“Dheu i Bardhë” mirëpret kandidatët për deputetë, të gatshëm të punojnë maksimalisht për thellimin e fitores.

Sot është mbajtur tubimi i radhës me banorë e lagjes Dheu i Bardhë. Vizioni i Kryeministrin Kadri Veseli ka filluar të akceptohet pozitivisht nga të gjithë qytetarët pa dallim.

Kandidatët për deputet njoftuan banorët për planet e tyre konkrete dhe adresimin e tyre në Kuvendin e Republikës së Kosovës.

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112
#KryeministerKadriVeseli1✅

e sponsorizuar

KOMENTE