“Dheu i Bardhë”, “Banja” e “Reshat Ymeri” të bindur për ndryshim, masivisht për Vetëvendosjen

“Dheu i Bardhë”, “Banja” e “Reshat Ymeri” të bindur për ndryshim, masivisht për Vetëvendosjen

Bashkë, ashtu siç do të votojnë për VETËVENDOSJE!-n, banorët e lagjeve “Dheu i Bardhë”, “Banja” e “Reshat Ymeri”, kanë vendosur që të mobilizohen, të ngrehin zyrin e tyre e të vetëvendosin për ndryshimin e madh e për festën e madhe.

Banorët e këtyre lagjeve patën mundësi të bashkëbisedojnë me kandidatët për deputetë mbi platformën qeverisëse, mbi hallet e tyre dhe si egziston mundësia që hallet e tyre të gjejnë zgjidhje me qeverinë Kurti.

Me ngulm u kërkua zvogëlimi i qeverisë e i posteve të panevojshme qeveritare, ndalimi i keqpërdorimit të parasë e aseteve publike e fillim i forcimit e zhvillimit të shtetit.

e spnsorizuar

KOMENTE