Dezinfektohet sërish QKMF në Kamenicë, QMF në Roganë dhe pika kufitare te “Dheu i Bardhë”

Dezinfektohet sërish QKMF në Kamenicë, QMF në Roganë dhe pika kufitare te “Dheu i Bardhë”

Gjatë ditës së sotme është dezinfektuar sërish QKMF në Kamenicë, QMF në Roganë dhe pika kufitare te “Dheu i Bardhë”, si rezultat i parandalimit të virusit COVID-19.

Edhe më herët janë dezinfektuar të gjitha institucionet publike të Kamenicës.

Ju kujdesuni për veten, ne kujdesemi për higjenenë publike, thuhet në njoftimin e komunës.

KOMENTE