Dezinfektohen hapësirat e policisë në Viti dhe të disa familjeve të prekura me COVID-19

Dezinfektohen hapësirat e policisë në Viti dhe të disa familjeve të prekura me COVID-19

Dezinfektohen hapësirat e policisë në Viti dhe të disa familjeve të prekura me COVID-19.

Komuna e Vitisë, si masë parandaluse kundër përhapjës së virusit pandemik COVID-19 ka bërë sot dezinfnfektimin e objektit të stacionit policor në Viti si dhe automjetet të policisë në këtë komunë.

Gjithashtu është bërë edhe dezinfektimi i disa hapësirave të familjeve të prekur me koronavirus.

KOMENTE