Dezinfektimet e objekteve janë duke vazhduar në Komunën e Kamenicës

Dezinfektimet e objekteve janë duke vazhduar në Komunën e Kamenicës

Dezinfektimet e objekteve janë duke vazhduar në Komunën e Kamenicës. Shtabi Emergjent Komunal së bashku me kompaninë kanë përfunduar dezinfektimin në objektin e Kryqit të Kuq dhe në objektin e QKMF-së.

Gjithashtu janë dezinfektuar gjashtë autoambulanca, kontejneri, baraka në hyrje, dhoma e shoferëve si dhe korridori.

“Ne kujdesemi për hapësirat publike, ndërkaq ju qytetarë të Kamenicës përmbajuni rekomandimeve të Institutit Kombëtar dhe Ministrisë së Shëndetësisë. Tani ju mund të na ndihmoni shumë duke qëndruar në shtëpi! Kujdes PO, Panik JO”, thuhet në njoftimin e Komunës.

KOMENTE