Deti Adriatik goditet nga moti i lig, rrufe të përsëritshme

Deti Adriatik goditet nga moti i lig, rrufe të përsëritshme

Një mot i lig që zgjati për dy orë në Itali është përhapur në veri të Adriatikut dhe 20 mije rrufe u regjistruan vetëm në det tek Istria në Slloveni.

Stuhia po shkon drejt zonës më të gjerë bregdetare dhe për këtë arsye pritet një stuhi e vërtetë në Kroaci që vjen nga Perëndimi.

Një alarm i verdhë i motit është lëshuar në të gjithë vendin, duke treguar një gjendje të jashtëzakonshme për rreziqe të mundshme.

KOMENTE