Dështon seance e kuvendit komunal në Preshevë

Kuvendi Komunal i komunës së Preshevës ka thirrur seancën e pestë të radhës në të cilin ishin paraparë të shkarkohen dhe emërohen drejtor të disa institucioneve publike lokale, por për shkak të kuorumit nuk është mbajtur.

Kryetarja e kuvendit, Ardita Sinani ka thënë se për shkak të kuorumit seanca shtyhet për kohë të pacaktuar.

Ndërsa opozita ka reaguar duke thënë se koha e mbajtjes së seancës mundë të shtyhet por jo edhe të ndërpritet.

video – Titulli.com

KOMENTE