Deri në evitim të defekteve ja cilat lokalitete nuk do të kenë ujë!

Deri në evitim të defekteve ja cilat lokalitete nuk do të kenë ujë!

Kompania Rajonale “Hidromorava” në Gjilan ka bërë me dije se në disa lokalitete është ndërprerë furnizimi me ujë për shkak të defekteve në rrjetin e ujësjellësit, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Ja njoftimi i plotë:

Njoftim

Njoftohen konsumatorët se për shkak të defekteve të ndara në rrjetin e ujësjellësit, në këto zona të shërbimit është ndërprerë furnizimi me ujë deri në evitimin e defekteve.

– Rr. Abdullah Tahiri,
– Rr. Marije Shllaku,
– Rr. Gjinollët,
– Rr. Reshat Ymeri,
– Fshati Shillovë,
– Fshati Livoç i ulët,
– Rr. Ramiz Cernica,
– Rr. Idriz Seferi, dhe
– Lagjja e 8-të.

Ju faleminderit për mirëkuptim!
KRU “Hidromorava” Sh.A.
Gjilan

KOMENTE