Deputetja popullore, Nadije Beqiri kërkoi rritjen e transferit për komunën e Bujanocit

Deputetja popullore, Nadije Beqiri kërkoi rritjen e transferit për komunën e Bujanocit

Deputetje shqiptare në Parlamentin e Serbisë, Nadije Beqiri në seancn e fundit ka kërkuar mes tjerash rritjen e buxhetit për qeverisjen lokale në Bujanoc, shkruan Titulli.com.

Ajo theksoi në 10 vitet e fundit transferi nga niveli qendrorë nuk është rritur dhe se në vitin 2020 ishte 391 milion dinarë ndërsa kërkoi në parlament që kjo në vitin 2021të rritet për 20%.

Deputetja Beqiri, përmendi edhe nevojën e financimit të dy projekteve në komunën e Bujanocit, rekonstrumimin e shtëpisë së shëndetit në Bujanoc dhe objektin e shkollës filllore “Sami Frashëri” në Luçan, raporton Titulli.com.

 

KOMENTE