Demonstrata e 11 marsit ‘81 shënon një epokë vendimtare në historinë më të re të Kosovës

Demonstrata e 11 marsit ‘81 shënon një epokë vendimtare në historinë më të re të Kosovës

Sot u mbushën 38 vjet nga demonstratat e vitit 1981. Kryeministri i Kosovës, Ramush Haradinaj ka shkruarn ë profilin e tij se: “Demonstrata e 11 marsit ‘81 shënon një epokë vendimtare në historinë më të re të Kosovës. Mijëra studentë zgjodhën rrugën e paqes për ta kundërshtuar shtypjen dhe pabarazinë”.

Ja postim i i plotë i Haradinajt

Demonstrata e 11 marsit ‘81 shënon një epokë vendimtare në historinë më të re të Kosovës. Mijëra studentë zgjodhën rrugën e paqes për ta kundërshtuar shtypjen dhe pabarazinë. Në përvjetorin e demonstratave studentore, kujtojmë të gjithë ata që guxuan të kërkonin atë që iu takonte, të drejtën e tyre, dhe që i dolën zot këtij vendi, në rrugën drejt çlirimit.
RH

KOMENTE