Delegohen gjyqtarët për ndeshjet e Kupës së Kosovës, treshja e FIFA-s në derbin Ballkani-Drita

Delegohen gjyqtarët për ndeshjet e Kupës së Kosovës, treshja e FIFA-s në derbin Ballkani-Drita

Janë deleguar gjyqtarët për ndeshjet e rrethit të dytë në DigitAlb Kupën e Kosovës, që do të zhvillohet këtë mesjavë.

Ndeshjen kryesore të këtij rundi ndërmjet Ballkanit dhe Dritës do ta gjykojnë treshja me stemën e FIFA-s me Genc Nuzën si gjyqtarë kryesor, Fatlum Berishën dhe Bujar Selimajn si asistent. Ndërkohë, Arben Halilaj do jetë gjyqtarë i katërt.

Këta janë të deleguarit në të gjitha ndeshjet:

KOMENTE