Delegohen gjyqtarët për javën e gjashtë të Superligës

Delegohen gjyqtarët për javën e gjashtë të Superligës

Komisioni për delegimin e gjyqtarëve tashmë ka deleguar gjyqtarët për ndeshjet e javës së gjashtë të Superligës.

Gjyqtarët kryesorë për të ndarë drejtësinë në ndeshjen derbi të javës ndërmjet Prishtinës dhe Gjilanit i është besuar Dardan Çakës.

Gjyqtari nga Vushtrria do të asistohet nga Edmond Zeqiri dhe Fatmir Sekiraqa, kurse Selim Isufi do të jetë gjyqtarët i katërt.

Më poshtë i gjeni edhe të deleguarit e tjerë për ndeshjet e këtij vikendi:

KOMENTE