Delegohen gjyqtarët e javës së gjashtëmbëdhjetë në Superligë

Delegohen gjyqtarët e javës së gjashtëmbëdhjetë në Superligë

Treshja me stemën e “FIFA-s” me në krye Genc Nuzën si gjyqtarë kryesorë dhe asistentët Fatlum Berisha dhe Bujar Selimaj do ta ndajnë drejtësinë në ndeshjen kryesore të xhiros së 16-të në Superligë ndërmjet Ballkanit dhe Gjilanit,

Në një ndeshje tjetër derbi të javës, atë ndërmjet Dritës dhe Llapit do të arbitrojnë Fatmir Tahiri si gjyqtar kryesorë, Erduan Baliqi dhe Granit Hyseni si asistentë.

KOMENTE