Delegohen gjyqtarët e javës së 14-të në Ligën e Parë

Delegohen gjyqtarët e javës së 14-të në Ligën e Parë

Java e 14-të në Ligën e Parë do të luhet këtë fundjavë. Një ndeshje do të zhvillohet të shtunën dhe shtatë të tjera.

Tanimë janë deleguar edhe gjyqtarët e kësaj jave. Derbi i xhiros do të zhvillohet në Prizren, ku Liria është nikoqire e Istogut.

Këta janë gjyqtarët e javës së 14-të:

KOMENTE