Del në shitje ishulli i Pablo Escobarit

Del në shitje ishulli i Pablo Escobarit

Ishulli privat Saddleback Cay në Exuma, Bahama, i cili është përdorur për të promovuar festivalin Fyre, i njohur si ahengu më i madh që kurrë nuk ka ndodhur, shitet për 12 milionë dollarë.

Ishulli ka qenë në pronësi edhe të narko-dilerit, Pablo Escobar dhe besohet se është përdorur në rrugën e tij të trafikimit.

Ishull privat me mbi 14.000 metra katrore ka shtatë plazhe të mrekullueshme, shtëpinë kryesore dhe disa kasolle të vogël, dhe krenohet me peizazhet më të mira në botë.

KOMENTE