Dekorohen me Urdhrin “Hero i Kosovës” të rënët në mbrojtje të tokave shqiptare gjatë Luftës së Dytë Botërore

Dekorohen me Urdhrin “Hero i Kosovës” të rënët në mbrojtje të tokave shqiptare gjatë Luftës së Dytë Botërore

Presidenti i Republikës së Kosovës,, Hashim Thaçi, i dekoron me Urdhrin “Hero i Kosovës” të rënët në mbrojtje të tokave shqiptare gjatë Luftës së Dytë Botërore.

Ja postim i plotë:

Me Urdhrin “Hero i Kosovës” dekorova të rënët në mbrojtje të tokave shqiptare gjatë Luftës së Dytë Botërore: Beqë Hadergjonaj, Beqë Kukalaj dhe Can Tishuku. Liria dhe pavarësia e Kosovës e ka bazament kontributin e vazhdueshëm të shumë brezave. HTH

 

KOMENTE