Dejan Stojankovski fitues i turneut të shahut “Flakadani i Karadakut”

Dejan Stojankovski fitues i turneut të shahut “Flakadani i Karadakut”

Përfundoi turniri i shahut “Flakadani i Karadakut”, që po mbahet në Komunën e Vitisë. Fitues Dejan Stojankovski.

Vendi i parë i takoi mjeshtrit ndërkombëtar të shahut, Dejan Stojankovski, vendi dytë Muhamet Asllani-Gjilan, në vendin e tretë u radhit Sulejman Suloviç, vendin e katërt e zuri Nderin Saraqi, të pestin: Bedri Sadiku dhe të gjashtin Jakup Haxhiu.

[pro_ad_display_adzone id=35749]

KOMENTE