Dasma 2018

Dasma 2018

Një tjetër vit, një tjetër fluks i trendeve të dasmave për vitin 2018 do të shoqëroj ambientet! Rrotull botës, traditat janë ato që dominojnë, megjithatë, ekzistojnë disa tendenca të reja të dasmës 2018 që do të vendosin ditën dhe dukjen larg nga pjesa tjetër dhe do ta bëjnë atë edhe më të personalizuar.

Nga përditësimet me lule, renditja e tavolinave, mysafirëve, trendet e reja ushqimore e dekor, këtu mund të shihni disa prej trendeve të dukjeve të ambienteve në dasma që pritet të ndodhin gjatë 2018.

KOMENTE