“Dardanët” fitojnë me rezultat të thellë kundër tifozëve të Anglisë

“Dardanët” fitojnë me rezultat të thellë kundër tifozëve të Anglisë

Sonte nga ora 17:00 është zhvilluar ndeshja miqësore ndërmjet ‘Dardanëve’ dhe ‘EnglandFansFc’ në stadiumin ‘KF 2 Korriku’ në Prishtinë.

Ishin tifozët e Kosovës ‘Dardanët’ ata të cilët e fituan këtë ndeshje me rezultat 9-1.

Po ashtu tifozët e Anglisë vazhdimisht janë duke thënë në media që janë duke u pritur në mënyrë fantastike nga tifozët e Kosovës.

KOMENTE