Dardanapress organizoi fushatën vetëdijësuese kundër dukurive negative te të rinjtë

Dardanapress organizoi fushatën vetëdijësuese kundër dukurive negative te të rinjtë

OJQ Dardanapress ka organizuar fushatën vetëdijësuese në qendrën e qytetit të Kamenicës, në kuadër te projektit “Ndërgjegjësimi I të rinjve për dukuritë negative”.

Projekti është financuar nga Ministria e Kulturës Rinisë dhe Sportit.

Në këtë fushatë vetëdijësuese ka marrë pjesë Nazmije Demolli Kastrati koordinatore e Njësisë Komunale për te Drejtat e Njeriut në Kuvendi Komunal Kamenicë.

Stafi i Dardanapress-it, së bashku me vullnetarët-nxënësit e bënë shpërndarjen e fletëpalosjeve dhe materialeve tjera edukative të rinjve, duke i njoftuar me qëllimin e kësaj fushate kundër pirjes se duhanit dhe dukurive negative tek të rinjët. /2LONLINE.com/

KOMENTE