Dardanapress me fushatë vetëdijësuese për Trashëgiminë Kulturore të Kamenicës

Dardanapress me fushatë vetëdijësuese për Trashëgiminë Kulturore të Kamenicës

Organizata Joqeveritare Dardanapress në kuadër të projektit “Promovimi i Trashëgimisë Kulturore” mbështetur nga komuna e Kamenicës përkatësisht nga Drejtoria e Kulturës Rinisë dhe Sportit ka organizuar fushatë vetëdijesuese për Trashëgiminë Kulturore të Komunës së Kamenicës.

Qëllimi i fushatës vedisuese ishte informimi i qytetareve me Trashëgimin Kulturore të Komunës si dhe mbrojtja, shfrytëzimi i trashëgimisë kulturore  dhe natyrore si  pasuri publike e pazëvendësueshme e vlerave kulturore, sociale dhe ekonomike e që është një lloj burimi i zhvillimit të turizmit dhe ekonomisë në Komunën e Kamenicës .

Në këtë fushatë vetëdijesuese  qytetarëve u janë shpërndarë fletushkat e përgatitura  nga Dardanapress dhe DKRS-ja. /2LONLINE.com/

KOMENTE