Dancing House me program artistik për fëmijët e diasporës

Dancing House me program artistik për fëmijët e diasporës

Në Gjilan u mbajt programi kulturo artistik për fëmijët e diasporës nga Dancing House.

Të dielen në mbrëmje duke filluar nga ora 19:00 artistët e vegjël nga Dancing House dhuruan spektakël për bashkomoshatarët e tyre nga Diaspora.

Programi ishte i larmishëm si

• Balet
• Vallëzim modern (Naski Ahmeti)& Popullor (Albiana Shurdhani)
• Fashion Kids
• Yoga për fëmijë me Florida Shabani
• Këndi i pikturës
• Face painting
• Muzikë

Drejtoresha e Dancing House, Naski Ahmeti falemnderoi prindërit për përkrahje si dhe bashkatdhetarët tanë të cilët e gjallërojnë vendin me ardhjen e tyre.

Ky aktivitet u mbajt mbrapa Agmia Center dhe kishte të pranishëm të shumtë të cilët u ndanë të kënaqur me këtë program.

KOMENTE