Daka: Fushata zgjedhore të jetë demokratike

Daka: Fushata zgjedhore të jetë demokratike

Me rastin e fillimit të fushatës zgjedhore, kryetarja e Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ), Valdete Daka, u ka bërë thirrje partive t’u përmbahen rregullave dhe të mos përdorin gjuhë denigruese gjatë fushatës elektorale.

Valdete Daka ka thënë se Paneli Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa (PZAP) do të shqiptojë gjoba për ata që nuk i respektojnë rregullat në këtë proces zgjedhor.

Në një intervistë dhënë për gazetën “Epoka e re”, Daka ka vlerësuar se, pavarësisht prej sfidave, KQZ-ja do të organizojë zgjedhje të lira, fer dhe demokratike në çdo cep të Kosovës. Ajo ka bërë me dije se janë ndërmarrë masat për t’i parandaluar manipulimet e mundshme më 11 qershor…

Për më tepër: BURIMI: Epoka e Re

 

KOMENTE