Dafina dhe Lumi B sjellin “Lule Lule”, ripërpunojnë këngën e vjetër shqipe

Dafina dhe Lumi B sjellin “Lule Lule”, ripërpunojnë këngën e vjetër shqipe

Këngëtarja e njohur, Dafina Zeqiri dhe reperi Lumi B kanë publikuar këngën e tyre më të re.

Kënga titullohet “Lule Lule”, e cila është këngë e vjetër shqipe e kënduar nga arbëreshët e Italisë, ndërsa dy artistët e kanë ripërpunuar për mrekulli.

Ndërkaq, videoklipi është është realizuar në vreshtat e Rahovecit, me shumë pjesëmarrës, pamje të bukura verore të gërshetuara me ritmet e bukura të këngës.

KOMENTE