Challandes: Ishim të mirë, por efikasiteti është me rëndësi

Challandes: Ishim të mirë, por efikasiteti është me rëndësi

Trajneri i Kosovës, Bernad Challandes, pas ndeshejs me Bullgarine bëri nje analizë të shkurtë. Ai tha se Bullgaria ka bërë një mbrojtje të mirë.

“Bullgaria ka një mbrojtje të mirë. Nuk ishim aq të mirë në pjesën e parë, ne ishim në disavantazh. Por, në këtë pjesë kishim katër shanse për të shënuar. Në këtë fazë të futbollit, efikasiteti është me rëndësi.”

“Pjesa e dytë ishte më e mirë. Provuam ne kishim raste. Bullgaria është ekip i mirë.”, u shpreh trajneri .

Megjithatë, Kosova beri një paraqitje të mirë dhe është e pamposhtur që nga tetori I vitit 2017-të, porse duhet shënuar dhe konkretizuar rastet.

KOMENTE