Cërnica ka vendosur për numrin 144

Cërnica ka vendosur për numrin 144

Në takimin e mbajtur në fshatin Cërnicë, gjetëm frymën e fitores edhe aty, si ngado tjetër.

Kryetari Alban Hyseni, në praninë e Kryeparlamentarit Glauk Konjufca, u zotua se pas 14 nëntorit, Gjilani do të kthehet kah e mbara. Vetëm 3 ditë jemi larg ndryshimit të domosdoshëm që i duhet Gjilanit. E kur jemi të bashkuar kështu si sonte, e edhe pasi të jemi në krye të ekzekutivit në komunë, rruga drejt zhvillimit nuk do ketë alternativë.

Bashkë jemi më shumë, e bashkë jemi më mirë!

www.albanhyseni.com

Sekretariati për Media dhe Komunikim – Lëvizja VETËVENDOSJE! – Gjilan
/Hapësirë e rezervuar për fushatë/

KOMENTE