Cat Stevens: Babë e bir (Father and son)

Cat Stevens: Babë e bir (Father and son)

BABË E BIR (CAT STEVENS: FATHER AND SON)

Nuk âsht koha me bâ ndryshim
Veç shlirohu, merre shtru’t
Je hala i ri, ky âsht faji jot
Jân’ kaq shumë gjana që duhësh m’i ditë
Gjâje ni çikë, rahatohu
Nëse don, mun m’u martu
Kqyrëm mu, jâm i vjetër, po i lumtun

Dikur jâm konë si ti tash, edhe e di që s’âsht le’t
Me kânë i qetë kur e ke marrë vesh që po ndodh diçka
Po mos u gut, reflekto
Hej, men’o për krejta që i ki
Se ti je k’tu nesër
Po ândrrat e tua mund t’mos jenë

video: CAT STEVENS: FATHER AND SON

Qysh muj me provu me shpjegu
Se kur e bâj ai largohët prap’
Gjith’ u kânë njejt’, storja e njejtë e vjetër
Prej momentit që kâm mujtë me folë m’kanë urdhnu me ngu
Tash ka m’nyrë dhe e di që duhna m’u largu
E di se duhna me shku

Nuk âsht koha me bâ ndryshim
Veç ulu, merre shtru’t
Je hala i ri, ky âsht faji jot
Jân’ kaq shumë gjana nëpër t’cilat duhësh me kalu
Gjâje ni çikë, rahatohu
Nëse don, mun m’u martu
Kqyrëm mu, jâm i vjetër, po i lumtun

Krejt kohnat që kâm kajtë
Tu i majtë mrena krejt gjanat që i disha
Âsht ‘shtirë, po ma ‘shtirë âsht m’e injoru
Po ta kishin mirë, isha pajtu
Mir’po ata dinë, jo un’
Tash ka m’nyrë dhe e di që duhna m’u largu
E di se duhna me shku

/RIDVAN BUNJAKU/

KOMENTE