Caktohen gjyqtarët e javës së tetë në Ligën e Parë

Caktohen gjyqtarët e javës së tetë në Ligën e Parë

Krahas delegimeve të gjyqtarëve për Superligën e Kosovës, gjithashtu janë caktuar edhe gjyqtarët për Ligën e Parë.

Ndeshjet e Ligës së Parë do të zhvillohen të hënën dhe të martën.

Edhe për këtë javë janë deleguar disa nga gjyqtarët e Superligës:

KOMENTE