Cak i policisë një bastore në Kopernicë të Kamenicës

Cak i policisë një bastore në Kopernicë të Kamenicës

Autoritetet policore kanë bërë me dije se Policia në Kamenicë, përmes rrugëve operative kanë pranuar një informatë se në një lokal në fshatin Kopernicë, komuna e Kamenicës, janë duke u luajtur lojëra fatit –KENO, te cilat lojëra me ligj janë të ndaluara.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se Policia e Kosovës, Njësitë Reaguese dhe Njësia e Hetimeve kanë dalë me urgjencë në vendin e ngjarjes, pronë e të dyshuarit, banor i këtij fshati. Si dëshmi materiale janë konfiskuar një aparat Keno me të cilat është luajtur kjo lojë , një numër tiketash të basteve si dhe një TV plazma, transmeton Portali 2lONLINE.com

“Të gjitha provat e konfiskuara materiale i janë dorëzuar autoritetit doganor. Për rastin në fjalë është kontaktuar prokurori i shtetit I cili na ka urdhëruar qe rasti te shkojë në prokurori në procedurë të rregullt”, ka thënë zëdhënësi Hashani. /2LONLINE.com/

 

KOMENTE