Çaji i gjelbër ndihmon dhe ruan dhëmbin tuaj

Çaji i gjelbër ndihmon dhe ruan dhëmbin tuaj

Përdorimi i çajit të gjelbër sjell shumë përfitime shëndetësore tek njeriu.

Sipas Healthline, disa studime tregojnë se çaji i gjelbër eleminion bakteret dhe viruset tek dhëmbët.

Pos kësaj çaji i gjelbër ndalon edhe zhvillimin e kariesit tek dhëmbët tuaj. Gjithashtu, ky lloj i çajit ndalon të ju vie era e keqe në gojë.

KOMENTE