Burrat që i dhanë shumë Kosovës, nuk do të harrohen kurrë

Burrat që i dhanë shumë Kosovës, nuk do të harrohen kurrë

Pas lajmit për vdekjen e Rexhep Berishës, babait të dëshmorit Nuhi Berisha, anëtari i Kryesisë së Nisma për Kosovën, Bajram Hasani, ka shkuar në profilin e tij në facebook, se mbetem pa njërin prej burrave më të urtë dhe të ndershëm.

“Burrat që i dhanë shumë Kosovës, nuk do të harrohen kurrë”, ka shkruar ai.

Ja postimi i plotë i Hasanit:

Sot rajoni ynë mbeti pa njërin prej burrave më të urtë dhe të ndershëm, babain e dëshmorit Nuhi Berisha, Rexhepin.

Baca Rexhë çdo herë diti të përcjellë tek njerëzit vetëm mirësi dhe dashuri për vendin tonë.

Burrat që i dhanë shumë Kosovës, nuk do të harrohen kurrë.

Dritë pastë shpirti yt!

KOMENTE