Bundesliga rifillon këtë muaj

Bundesliga rifillon këtë muaj

Qeveria e Gjermanisë ka marrë vendim që Bundesliga ta vazhdojë sezonin e saj në pjesën e dytë muajit maj.

Kancelaria gjermane, Angela Merkel ka dhënë dritën e gjelbër për rifillimin e Bundesligës në pjesën e dytë të këtij muaji. Vendimi është marrë në mbledhjen që Merkel po e zhvillon me 16 kryeministrat e landeve rreth masave tjera lehtësuese pas izolimit nga pandemia Covid-19.

Kancelaria ka thënë se tani i mbetet krerëve të Federatës në bashkëpunim me Bundesligën dhe klubet të vendosin datën e saktë të rifillimit të garave, derisa mediat gjermane raportojnë se 15 maji mund të jetë data kur skuadrat gjermane do të zbresin në fushë.

Ndeshjet do të luhen pa praninë e tifozëve.

KOMENTE