Bujanoci pa ujë të mjaftueshëm në sezonin veror

Bujanoci pa ujë të mjaftueshëm në sezonin veror

Për shkak të përdorimit të tepër të ujit nëpër vendbanimet e komunës së Bujanoc vazhdojnë masat e ndalimit të ujit nga ndërmarrja publike “Komunalia” për menaxhimin e furnizimit me ujë të pijshëm dhe pë higjienë

Këtë e ka konfirmuar për beta, Ilir Taipi drejtor teknik në ndërmarrjen “Komunalia” i cili është shprehur se ka ndalesa nga 6 orë sepse është rritur harxhimi i ujit për 30%.

Sipas tij deri më tani kamioni me ujë është dërguar në fshatrat rreth manastirit të Prohor Pçinjës të cilët e kanë të vështirë gjatë verës për shkak ë thatësisë dhe se furnizimi është e vetmja rrugë.

BURIMI: Titulli.com

KOMENTE