Bujanoc: Ka përfunduar manifestimi “Ditët e Diasporës”

Bujanoc: Ka përfunduar manifestimi “Ditët e Diasporës”

Komuna e Bujanocit ka përfunduar aktivitetet e planifikuar për ditët e diasporës dhe ka mbajtur takimin e fundit me shoqatat e diasporës.

“Ka përfunduar manifestimi “Ditët e Diasporës” me takimin e mbajtur mes organeve komunale dhe shoqatave të diasporës nē Shtëpinë e Kulturës në Bujanoc”, thuhet në faqen e komunës së Bujanocit në Facebook.

KOMENTE