Breshka me rrotë, kjo është breshka Pedro

Breshka me rrotë, kjo është breshka Pedro

Kur breshka Pedro kishte humbur dy këmbët e saj prapa, askush nuk besonte se do të jetë ndonjëherë në gjendje të ecte.

Por, të gjitha këto ndryshuan me ndihmën e veterinerëve krijues dhe ekipit të makinave Lego.

Ginger Guttner nga klinika tha se shëndeti i breshkës ishte në rregull dhe se Pedro tash nuk ka probleme.

Falë ideve kreative, Pedro tash mund të lëvizë përsëri. Çdo nder për një ide të madhe.

KOMENTE