Bresalci me PDK-në. Flamuri fitues do të valojë fuqishëm më 6 tetor

Bresalci me PDK-në. Flamuri fitues do të valojë fuqishëm më 6 tetor

Kandidatët për deputet nga radhët e PDK-së së Gjilanit kanë vazhduar takimet e radhës me banorët e fshatit Bresalc.

Pro amerikanizmi është dhe do të mbetet krenari e popullit shqiptar. Këtë gjë do ta forcojë edhe më shumë Kryeministri i ardhshëm z. Kadri Veseli.

Qytetarët njëzëri janë kundër mendësisë së izolimit dhe atakimit të miqve ndërkombëtar!

Ndërtojmë të Ardhmen – Për Ty dhe Shtetin!
#PDK112✅
#KryeministriKadriVeseli1✅

#ArbenBislimi44✅
#IzmiZeka47✅
#LeonoraMorinaBunjaku63✅
#ErlehtaOsmani72✅
#IsaAgushi85✅
#RiadRashiti102✅

e sponsorizuar

KOMENTE