Brenda një dite policia shqipton 1 mijë e 379 gjoba trafiku

Brenda një dite policia shqipton 1 mijë e 379 gjoba trafiku

Duke iu referuar statistikave policore brenda 24 orëve, në Kosovë janë regjistruar 39 aksidente të trafikut, ndërsa janë shqiptuar 1 mijë e 379 tiketa të gjobës.

Sipas raportit policor, janë regjistruar në statistikat policore 39 aksidente trafiku, nga të cilat 14 me lëndime në njerëz, 25 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime dhe fatmirësisht nuk ka pasur aksidente me fatalitet.

Gjatë kësaj dite janë shqiptua 1 mijë e 379 gjoba trafiku për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Gjatë kësaj periudhe kohore, nga policia janë arrestuar 14 persona, ku në mbajtje janë 6 prej tyre dhe 2 të tjerë në vuajtje të dënimit.

KOMENTE