Brenda një dite policia shqipton 1 mijë e 172 gjoba trafiku

Brenda një dite policia shqipton 1 mijë e 172 gjoba trafiku

Duke iu referuar statistikave policore brenda 24 orëve, në Kosovë janë regjistruar 85 aksidente të trafikut, ndërsa janë shqiptuar 1 mijë e 172 tiketa gjobitëse.

Sipas raportit policor, të mërkurën janë regjistruar në statistikat policore 85 aksidente trafiku, nga të cilat 28 me lëndime në njerëz, 57 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime dhe fatmirësisht nuk ka pasur aksidente me fatalitet.

Gjatë kësaj dite janë shqiptua 1 mijë e 172 gjoba trafiku për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Gjatë kësaj periudhe kohore, nga policia janë arrestuar 23 persona, ku në mbajtje janë 18 prej tyre.

KOMENTE