Brenda një dite, 18 aksidente dhe 910 gjoba trafiku

Brenda një dite, 18 aksidente dhe 910 gjoba trafiku

Duke iu referuar statistikave policore brenda 24 orësh (e diel), në Kosovë janë regjistruar 18 aksidente të trafikut, ndërsa janë shqiptuar 910 tiketa gjobitëse.

Sipas raportit policor, ti dielën ka pasur 18 aksidente trafiku, nga të cilat 8 me lëndime në njerëz, 10 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime dhe fatmirësisht nuk ka pasur aksidente me fatalitet.

Gjatë kësaj dite janë shpërndarë 910 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

KOMENTE