Brenda javës, policia shqipton 1 mijë e 404 gjoba

Brenda javës, policia shqipton 1 mijë e 404 gjoba

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan, ka bërë me dije se gjatë periudhës shtatë ditore, (09.10.2019 deri më 15.10.201) në këtë rajon ka pasur 15 aksidente trafiku, nga të cilat 8 me lëndime në njerëz dhe 7 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime.

Hashani tha se gjatë kësaj periudhe janë shpërndarë 1 mijë e 404 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Përndryshe, brenda kësaj periudhe janë regjistruar 38 incidente dhe janë arrestuar 30 persona.

KOMENTE