Brenda javës 17 aksidente trafikufotoilustruese

Brenda javës 17 aksidente trafiku

Duke iu referuar statistikave policore brenda një jave në Rajonin e Gjilanit janë regjistruar 42 incidente të natyrave të ndryshme ndërsa ka pasur 26 të arrestuar. Ndërsa sa i përket aksidenteve të trafikut janë regjistruar 17 të tilla.

Ismet Hashani, zëdhënës i Policisë së Kosovës (PK), në Drejtorinë Rajonale në Gjilan ka bërë me dije se gjatë periudhës shtatë ditore, në këtë rajon ka pasur 17 aksidente trafiku nga të cilat 8 me lëndime në njerëz dhe 9 aksidente trafiku me dëme materiale, por pa lëndime.

Hashani tha se gjatë kësaj periudhe shpërndarë 613 tiketa gjobitëse për drejtuesit e automjeteve që nuk kanë respektuar ligjin.

Përndryshe, zëdhënësi Ismet Hashani, ka kërkuar nga ngasësit e automjeteve që të shtojnë kujdesin dhe të jenë pjesë e komunikacionit konform ligjit duke i respektuar të gjitha rregullat, në mënyrë që t’u iket aksidenteve.

KOMENTE