Brenda ditës, 2 aksidente me fatalitet, 15 me të lënduar dhe 30 me dëme materiale

Brenda ditës, 2 aksidente me fatalitet, 15 me të lënduar dhe 30 me dëme materiale

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve në vendin tonë kanë ndodhur dy aksident trafiku me fatalitet, 15 aksidente me të lënduar, ndërsa 30 të tjera me dëme materiale, pa të lënduar.

Ndërsa, janë shqiptuar gjithsej 948 tiketa trafiku për shkelje të rregullave në komunikacion./2LONLINE.com/

KOMENTE