Brenda 24 orëve shqiptohen 473 gjoba trafiku

Brenda 24 orëve shqiptohen 473 gjoba trafiku

Policia e Kosovës ka njoftuar se gjatë 24 orëve të fundit në vendin tonë ka ndodhur një aksident me fatalitet, 28 aksidente tjera me të lënduar dhe 57 aksidente me dëme materiale, por pa të lënduar, transmeton Portali 2LONLINE.com.

Po ashtu, sipas policisë, janë shqiptuar gjithsej 473 tiketa gjobitëse për drejtues automjetesh, për shkelje të rregullave në komunikacion. /2LONLINE.com/

KOMENTE