Brenda 24 orëve janë raportuar 3 raste të vdekjes me COVID-19 në Gjilan (92, 80, 66 vjeç)

Brenda 24 orëve janë raportuar 3 raste të vdekjes me COVID-19 në Gjilan (92, 80, 66 vjeç)

Brenda 24 orëve, në nivel vendi,  janë raportuar 11 raste të vdekjes me SARS CoV-2 pozitiv. Tri prej rasteve janë nga Komuna e Gjilanit.

Rastet e vdekjes janë nga komunat: Gjilan 3 raste (92, 80, 66 vjeç), Gjakovë 2 raste (76, 72 vjeç), Mitrovicë 2 raste (83, 70 vjeç), Drenas 1 rast (72 vjeç), Pejë 1 rast (81 vjeç), Prishtinë 1 rast (73 vjeç), Suharekë 1 rast (72 vjeç).

Numri total i rasteve pozitive është 104.196 raste nga 522.303 persona të dyshimtë në virusin SARS-CoV-2 dhe 2.140 raste të vdekjes.

Gjatë 24 orëve të fundit, janë shëruar 545 pacientë derisa numri i përgjithshëm i të shëruarve deri më sot është gjithsej 91.972 raste, kurse numri i rasteve aktive është 10.084. /2LONLINE.com/

KOMENTE